Libahundi JÄLG
Pakrin saarten sarjan muistilista:

Matka saarille poikkeaa tavanomaisesta ”Ihmissuden” (”Libahunt”) rastista sekä luonnon- että sosiaalisten olosuhteiden vuoksi. Siksi pyydämme lukemaan huolellisesti seuraavat kohdat, jotta ymmärtäisitte, että kyseessä on seikkailutilaisuus ja hyväksytte nämä ehdot.
1. Pakrin saarilla ei ole isojen laivojen pysyvää laituripaikkaa. Moottorialus Monica rantautuu Väike-Pakrin rantaan ja matkustajien maihinnousua varten on valmistettu maihinnoususilta. Tuulen suunnan kääntyessä voi sattua, että maihinnoususillalta kuivalle maalle pääsemiseksi tulee myös kahlata jalan muutama metri merivedessä. Pyydämme olemaan tähän tarvittaessa valmiina ja ottamaan mukaan välineet märkien jalkojen välittömään kuivattamiseen rannalla.
2. Laivassa pyydämme istumaan tilaa säästävästi, ottamaan omat varusteet ja reput syliin tai asettamaan ne jalkoihin lattialle.
3. Ruoanlaitto saaren olosuhteissa on samoin hieman poikkeavaa: pyydämme kaikkia osallistujia ottamaan mukaan henkilökohtaiset ruokailuvälineet: kulhon, mukin ja lusikan, jotka jokainen ottaa käytön jälkeen mukaansa. Saarille ei ole sallittua jättää minkäänlaista roskaa! Käyttäydymme tämän säännön mukaan: jos jaksat tuoda saarille jotain mukanasi, jaksat viedä sen myös mennessäsi! Kilpailun aikana lähdössä on säilytyspaikka tärkeille henkilökohtaisille tavaroillenne.
4. Lemmikkieläimiä ei ole sallittua ottaa saarille mukaan! Saarten pysyviin asukkaisiin kuuluu ylämaankarjaa ja lampaita, joiden rauhaa ei saa rikkoa. Pyydämme olemaan lähestymättä eläimiä ja yrittämästä silittää niitä.
5. Kahden saaren välisellä sillalla on portti, jonka tulee olla jatkuvasti suljettuna, jotta saarilla olevien nautakarjojen uros- ja naarasyksilöt eivät sekaantuisi. Portin käytön jälkeen joukkueen tulee tarkastaa, että portti tulee taas heti suljetuksi.
6. Hakaneulat kilpailijanumeroiden kiinnittämiseen rinnalle jokainen kilpailija ottaa mukaan itse!
7. Saarilla on sotamateriaalijäänteitä - pommeja, kranaatteja, miinoja, myös ammusten jäljitelmiä –niihin ei saa koskea missään tapauksessa! Valokuvaaminen on sallittua : )
8. Pyydämme käyttämään kilpailukeskuksen WC:tä Paldiskin Eteläsatamassa (Lõunasadam) ennen matkaa saarille. Lähtöpisteessä Väike-Pakrilla on vain yksi kuivakäymälä.
9. Pyydämme jokaista varaamaan mukaan tavallista enemmän juomavettä. Maastossa on kaksi juomapistettä, mutta vesihuolto saarilla on hankalaa ja siksi juomapussien täyttöä juomapisteissä ei voida sallia.
10. Lamppu on tarpeen yhdellä tehtävärastilla.
11. Maatilojen raunioilla liikuttaessa pyydämme olemaan erityisen varovaisia, sillä hyvin monien syvien kaivojen ympärillä ei ole kaiteita.
12.Jos Force majore syystä Pakrin saarille laivoilla kuitenkin ei pääse, niin pidetään rogaining Paldiskin ympäristöllä eli Pakrin niemellä.
Katso kartta
Paina kothaa "näytä kartta" hyväksyäksesi Googlen tietosuojakäytännön ja nähdäksesi kartan.